Apple 变乐视 Apple TV 几时播英超

  • 发布时间:2021-02-27 14:02:51 来源:
标签:

Apple 今日终于天正式宣布他们的串流电影平台 Apple TV+,加入 NETFLIX 与 Disney+ 的串流影音平台大战。

Apple TV+ 具体于 2019 年 11 月 1 日开始提供,整个家庭每月只需 4.99 美元,而最过瘾嘅係买任何 Apple Device,包括 iPhone, iPad, Mac, Apple TV 都会送一年 Apple TV+。

大家觉唔觉得呢个策略好熟呢?有无啲似当年好似无限金钱嘅「乐视」呢?买机送会员计划,唔知几时 Apple 会买 iPhone 送 Apple TV+ 加英超呢?Oh, Sorry,英超係唔受欢迎,应该係买 iPhone 送 NFL?

Apple TV+ 每月 4.99美元,平过 NETFLIX 嘅 8.99美元,也平过 Disney + 嘅 6.99美元,但开头应该无另外两个平台咁多野睇,大家都係唔好太有期望。


  • 版权声明:本文版权归原作者所有,转载文章仅为传播更多信息之目的,如作者信息标记有误,请第一时间联系我们修改或删除,多谢。